Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών!
Bρίσκεστε εδω / SPORT&HOME / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ


  KUKIRIN G3

 • Κωδικός 1110
 • 929,98 €

  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

  Τιμή καταστήματος:
  749,98€
  Διαθεσιμότητα
  Παράδοση σε 7 έως 10 ημέρες
 • Ποσότητα:
  Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι..
  Παρακαλώ επιλέξτε μέγεθος
 • Κατασκευαστής: KUGOO
 • MOTOR:1200W BATTERY:52V/18A
 • Κατασκευαστής KUGOO
  Τύπος Αναδιπλούμενο
  Τύπος Off Road
  Μοτέρ 1200W
  Χωρητικότητα μπαταρίας 18A
  Τύπος μπαταρίας Αποσπώμενη
  Τάση ρεύματος 52V
  Διαστάσεις τροχών 10"
  Τύπος ελαστικών Πνευματικά
  Μέγιστη ταχύτητα 50χλμ/ώρα
  Μέγιστη αυτονομία 60χλμ
  Μέγιστο φορτίο 120κιλά
  Τύπος φρένων Μηχανικό Δισκόφρενο
  Τύπος φρένων E-Brake
  Αναρτήσεις Εμπρός-πίσω
  Κάθισμα N/A

 • KUKIRIN G3

  Χαρακτηριστικά:
  Κατασκευαστής: Kugoo
  Μοντέλο: G3
  Υλικό πλαισίου: Κράμα αλουμινίου
  Τύπος μοτέρ: Μονοκόμματο μοτέρ πλήμνης 
  Μοτέρ ονομαστική Ισχύς & Τάση: 1200W/48V
  Μέγιστη στιγμιαία ισχύς: ≥1000W (Κάτω από το όριο των 25Α)
  Μέγιστη ροπή RPM: 1000 σ.α.λ
  Μέγιστη ροπή εξόδου: ≥25N.m (Κάτω από το όριο των 25Α)
  Λειτουργία επιτάχυνσης: Ημιτονοειδές κύμα
  Μπαταρία: 18Ah Χωρητικότητα
  Τάση: 52V
  Χρόνος φόρτισης: 8h~10h
  Σύστημα Προστασίας: BMPB-509-14S-20A-02M43-0546GXX
  Τυπική κατανάλωση ενέργειας: 936Wh
  Φορτιστής Τάση & ρεύμα εισόδου: 100~240V/3A
  Τάση & Ρεύμα Εξόδου: 58,8V/2A
  Μέγιστη ταχύτητα: 50~60km/h
  Επίπεδο ταχύτητας 1: 25km/h
  Επίπεδο ταχύτητας 2: 35km/h
  Επίπεδο ταχύτητας 3: 50km/h
  Απόσταση φρεναρίσματος: ≤4m*
  Μέγιστο εύρος λειτουργίας: 70km**
  Υλικό ελαστικών: Πνευματικό, Καουτσούκ
  Μέγεθος ελαστικών: 10,5" (10,5"x2,75"- 6,5")
  Καλύτερη πίεση ελαστικών: 220-230 kpa
  Σύστημα πέδησης: Δισκόφρενα εμπρός & πίσω + EBS
  Δισκόφρενο εξωτερική διάμετρος: 140mm
  Διάμετρος ρίζας νήματος: 33,3mm
  Μέγιστη φόρτωση: 120kg
  Αδιάβροχο Επίπεδο: IPX4
  Μέγιστη ανάβαση: 30°
  Προβολέας LED: 2 (Αριστερά & Δεξιά)
  Ισχύς: 1W
  Γωνία δέσμης: 60°
  Απεικόνιση: Οθόνη αφής LED
  Μέγεθος οθόνης: 175*52mm
  Ενδείξεις οθόνης: Ταχύτητα/Ισχύς μπαταρίας/Απόσταση/Θερμοκρασία/Ρεύμα/Τάση/Cruise Control/Λειτουργία ταχύτητας/Λειτουργία εκκίνησης/Λειτουργία φωτός/Μονάδα χιλιομέτρων
  Λειτουργία οθόνης: Ενεργοποίηση της λειτουργίας cruise, αφαίρεση ορίου ταχύτητας, εναλλαγή μονάδας χιλιομέτρων/ταχύτητας, λειτουργία ταχύτητας, λειτουργία φωτός κ.λπ.
  Μήκος τιμονιού: 660mm
  Μέγεθος πλατφόρμας:  220mm*475mm
  Ύψος πλατφόρμας πάνω από το έδαφος: 180mm
  Καθαρό βάρος: 25+/-1kg
  Μεικτό βάρος: 31+/-1kg
  Μέγεθος ανεπτυγμένο: 1200*1290*660mm
  Μέγεθος αναδιπλούμενο: 1200*550*660mm
  Περιεχόμενα συσκευασίας:
  1*Ηλεκτρικό σκούτερ
  1*Φορτιστής
  1*Εργαλειοθήκη 
  1*Εγχειρίδιο χρήσης

  Σημείωση: 
  *Η απόσταση πέδησης επιτυγχάνεται με ταχύτητα 15km/h σε στεγνό έδαφος
  **Το μέγιστο εύρος & ταχύτητα επιτυγχάνονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες: 65 κιλά φορτίο, θερμοκρασία 25οC, στο επίπεδο ταχύτητας 2, χωρίς δυνατό άνεμο & επίπεδο φόρτισης 100%


  Περιγραφή:
  Το Kugoo Kirin G3 είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό πίσω κινητήρα 1200W, μια μπαταρία λιθίου 52V/18AH, ένα πίνακα ελέγχου με δυνατότητα αφής, ένα μοναδικό kicktail και ένα σύστημα ανάρτησης TPU.
  Μοναδικό σύστημα ανάρτησης TPU
  Αντί για ελατήρια, η ανάρτηση είναι κατασκευασμένη από ειδικό υλικό TPU που είναι ελαφρύτερο, πιο αξιόπιστο και δεν θα σκουριάσει ποτέ σε σύγκριση με μια τυπική ανάρτηση ελατηρίου.
  Το TPU είναι ένα μπλοκ συμπολυμερές που αποτελείται από εναλλασσόμενες αλληλουχίες σκληρών και μαλακών τμημάτων με πολλές ιδιότητες, όπως ελαστικότητα, διαφάνεια και αντοχή σε λάδι, γράσο και τριβή. Οι αναρτήσεις TPU έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν περισσότερο, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να τις αντικαταστήσετε.
  Η μοναδική ανάρτηση TPU είναι κατάλληλη για όλα τα είδη δρόμων, συμπεριλαμβανομένων χαλικιών, λόφων, ορεινών μονοπατιών και πεζοδρομίων. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ελαστικά δρόμου και αναρτήσεις, είναι πολύ πιο σταθερό σε υψηλές ταχύτητες. Δεν έχετε ταλαντώσεις ταχύτητας. Εάν οδηγείτε σε διαφορετικές συνθήκες δρόμου, θα είστε άνετοι σε όλη τη διαδρομή.
  Κινητήρας χωρίς ψήκτρες 1200W
  Ο ισχυρός κινητήρας και τα ελαστικά μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση εκτός δρόμου, διατηρώντας παράλληλα το G3 σχετικά ελαφρύ παρά τη μεγάλη μπαταρία του.
  Ο κινητήρας του Kugoo Kirin G3 είναι ειδικά τροποποιημένος για τη μεγιστοποίηση της ροπής. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 60 KMH. Η μέγιστη γωνία αναρρίχησης είναι 25 μοίρες. Απολαμβάνετε την ισχύ ενός σκούτερ με διπλό κινητήρα, αλλά χωρίς το βάρος ή την τιμή του διπλού κινητήρα.
  Η απόδοση του μονού κινητήρα 1200W, πίσω κίνησης δεν είναι κατώτερη από αυτή του διπλού κινητήρα. Είναι σταθερό, έχει μικρότερο κίνδυνο ασύγχρονου κινητήρα, μειώνει τον ρυθμό αστοχίας του κινητήρα και η ίδια ισχύς εξόδου μπορεί να μειώσει την απώλεια ισχύος. Τρεις τρόποι επιτάχυνσης σάς επιτρέπουν να βιώσετε την αίσθηση διαφορετικών μεθόδων οδήγησης.
  Μοναδικό Kicktail
  Το να βάζεις ένα πόδι στην ουρά σου δίνει πολύ περισσότερη ευελιξία όταν βρίσκεσαι σε off-road μονοπάτια. Αν χρειαστεί να πηδήξεις ή να σηκωθείς προς τα πάνω, θα σου δώσει μεγαλύτερη μόχλευση.
  Το μοναδικό kicktail αυξάνει κατά 20% την πλατφόρμα βάσης και παρέχει περισσότερο έλεγχο. Το kicktail έχει μέγιστο φορτίο 100 kg, ώστε να μπορείτε να βάλετε το ένα πόδι στο kicktail και το άλλο στη πλατφόρμα. 
  Μηχανισμός αναδίπλωσης
  Η χρήση μιας ισχυρής βίδας για το κλείδωμα του στελέχους δεν είναι μόνο απλή αλλά και ασφαλής μέθοδος αναδίπλωσης. Η βίδα είναι επίσης μπροστινός ανακλαστήρας. Εάν οι σπείρες της βίδας φθαρούν, απλώς αντικαταστήστε τη βίδα για να διασφαλίσετε ότι ο μηχανισμός αναδίπλωσης παραμένει ισχυρός και σφιχτός.
  Κατά το σχεδιασμό των προϊόντων, υπάρχουν 9 σχέδια αναδίπλωσης τιμονιού ως εναλλακτικές. Ως βάση αξιολόγησης χρησιμοποιούνται δείκτες που περιλαμβάνουν ασφάλεια, σταθερότητα, διάρκεια ζωής και λειτουργικότητα. Μετά από 10.000 δοκιμές λειτουργικότητας και αντοχής, επιλέχθηκε το σχέδιο με βίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την αναδίπλωση χωρίς να χαλαρώσει.
  Μπαταρία λιθίου
  Θέλουμε να διασκεδάζετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τελειώσει η μπαταρία, για το λόγο αυτό το G3 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου 936 WH, που του επιτρέπει να ταξιδεύει έως 80 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση. Ο χρόνος φόρτισης είναι 8-10 ώρες.
  Η μπαταρία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί. Χρειάζεται μόνο να σηκώσετε το ελαστικό μαξιλαράκι του πεντάλ και η βίδα για την αποσυναρμολόγηση της μπαταρίας μπορεί να αντικατασταθεί. Η επιφάνεια της μπαταρίας είναι επίσης αδιάβροχη, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα διαρροής στη μπαταρία.
  Πλαίσιο από κράμα αλουμινίου
  Το πλαίσιο του G3 είναι πλήρως κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου. Δεδομένου ότι το G3 είναι εξοπλισμένο με πλήρη ανάρτηση και ισχυρό κινητήρα, το κράμα αλουμινίου είναι το κλειδί για τη διατήρηση του G3 σχετικά ελαφρού. Το βάρος του σκούτερ είναι μόνο 25 κιλά, το οποίο είναι πολύ ελαφρύτερο από τα άλλα σκούτερ της κατηγορίας. 
  Μεγάλη βάση
  Η βάση του G3 είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του σκούτερ. Έχει πλάτος 20 cm και μήκος 70 cm. Η βάση εκτείνεται προς τα πίσω με το μοναδικό του kicktail που δίνει καλύτερο έλεγχο και ευελιξία. Η φαρδιά βάση διασφαλίζει ότι οι αναβάτες είναι άνετοι στις μεγάλες διαδρομές.
  Άνετο τιμόνι
  Το τιμόνι του G3 έχει πλάτος 68 cm, το οποίο είναι 54% φαρδύτερο από το ηλεκτρικό σκούτερ MI. Μπορεί να παρέχει καλύτερο έλεγχο. Υπάρχει επίσης ένα δυνατό κουδούνι στο τιμόνι.
  Ευκολότερο σύστημα διεύθυνσης και έλεγχος
  Ο αναβάτης μπορεί να κρατά τη λαβή φυσικά χωρίς να αισθάνεται κούραση ή πόνο. Είναι πιο άνετο στο χειρισμό. Το κουδούνι είναι ειδικά προσαρμοσμένο, κατασκευασμένο από υλικό κράματος, πιο λεπτό και δυνατό με ένα μόνο άγγιγμα.
  Μεγάλη οθόνη αφής
  50% μεγαλύτερη
  Φωτεινότερη στο άμεσο ηλιακό φως
  Οθόνη αφής για να ελέγξετε τις λειτουργίες φωτισμού, τις λειτουργίες ταχύτητας και τις λειτουργίες εκκίνησης.
  Η οθόνη στο G3 δεν είναι μόνο μεγάλη αλλά και λειτουργεί με το άγγιγμα. Η οθόνη αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των λειτουργιών φωτισμού, την εναλλαγή ταχυτήτων, της εκκίνησης και της μετατροπής μεταξύ MPH και KMH. Οι αναβάτες μπορούν επίσης να πατήσουν σύντομα το κουμπί λειτουργίας για να αλλάξουν τις λειτουργίες φωτισμού, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να σταματήσουν για να αλλάξουν λειτουργίες.
  Τρία φρένα
  Μπροστινό δισκόφρενο
  Πίσω δισκόφρενο
  Πίσω EBS
  Το G3 είναι εξοπλισμένο με τρία φρένα για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να σταματήσετε αμέσως όταν χρειαστεί. Υπάρχει μπροστινό δισκόφρενο, πίσω δισκόφρενο και ηλεκτρικό σύστημα πέδησης στον κινητήρα. Οι διάτρητοι ρότορες φρένων στα μπροστινά και πίσω μηχανικά φρένα δίσκου όχι μόνο επιβραδύνουν καλύτερα αυξάνοντας την τριβή αλλά βοηθούν επίσης το φρένο να κρυώσει πιο γρήγορα. Το EBS είναι επίσης ένα έξυπνο σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε για περισσότερη ώρα.
  Σύστημα φωτισμού 7 λυχνιών
  Φανάρι κεφαλής x 2
  Φως φρένων x 2
  Πλαϊνά φώτα x 2
  Πίσω φως x 1
  Το εξελιγμένο σύστημα φωτισμού βοηθά τους αναβάτες να βλέπουν και να φαίνονται από τους άλλους. Υπάρχουν δύο προβολείς, δύο φώτα φρένων, δύο πλευρικά φώτα και ένα πίσω φως. Υπάρχουν 3 λειτουργίες φωτισμού για διαφορετικές καταστάσεις. Απλώς πατήστε το τμήμα φωτός στην οθόνη αφής ή πατήστε σύντομα το κουμπί λειτουργίας για να αλλάξετε τα φώτα.
  Ελαστικά εκτός δρόμου 10,5x2,75 ιντσών
  Περάστε ομαλά σε ανώμαλο δρόμο
  Βελτιωμένο κράτημα εκτός δρόμου με βαθύ σχέδιο πέλματος
  Τα βαθιά σχέδια πέλματος σε ελαστικά εκτός δρόμου 10,5x2,75 ιντσών ενισχύουν την ικανότητα πρόσφυσης τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο χαλίκι. Μπορεί να περάσει ομαλά σε δρόμους που άλλα σκούτερ δεν μπορούν.
  Αδιάβροχο IP54
  Χωρίς ανησυχία σε βρεγμένες επιφάνειες ή σε βροχή
  Το Kugoo Kirin G3 και ο κινητήρας του είναι απόλυτα αδιάβροχα. Δεν υπάρχει ανησυχία για προβλήματα απο νερό σε βρεγμένες επιφάνειες ή σε βροχή.

Σχετικά προϊόντα

SuggestedItemImage False 749,98 €
Καλάθι Αγορών


Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο